Доверие Брико АД / Mr. Bricolage - България - Заплащане и Работна Среда Във Фирмата

Реклама:
попитан в Бизнес и Финанси от pesho
Кандидатствах за вакантна позиция в Доверие Брико АД / Mr. Bricolage - България. Какво е нивото на заплащане? Има ли шанс за кариерно развитие? Как са колегите? Коректни ли са?

1 отговор

отговорени от Пижо
Пешо, разбираме че си подставено лице или вземаш на подбив другите с това си регистрирано име, но все пак ще ти отговорим.

Заплащането (допълнителното) зависи от мениджъра ти - дали е обективен или не е, а това завси от характера му, както можем да се досетим. Значи, ако имаме късмет да попаднем на справедлив човек, ще получаваме според заслугите си, иначе ще подсмърчаме след неговите протежета.

Много от колегите са клюкари, интриганти и егоисти, особено старите кучета на по 10 години там, които са се окопали и се подмазват на шефовете, а като им видят гърба, се разхождат и клюкарстват. А за капак същите (старите кучета) се държат безпардонно към новите и се опитват да ги гонят и злепоставят.

Навсякъде където се налага да работиш с много колеги, е така.

Иначе управителите са свестни и симпатични, но това не те грее особено, защото те си общуват предимно с мениджърите и няма как да имат пълна представа за всичко това.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...