Рожен Пласт ЕООД - Информация За Заплати, Работна Среда, Колеги

Реклама:
попитан в Работодатели от iva
Получих предложение за работа от фирмата Рожен Пласт ЕООД. Като цяло ме удовлетворява но ме интересува има ли перспектива за развитие в тази фирма, както и отношението на шефовете.

3 отговори

отговорени от анонимен
Развитие ако сам си го постигнеш, но от мен съвет - цели се в партньорите на фирмата там биха те оценили ако си заслужаваш. Тук се признава труда само на съпругата на шефа както и на останалата част от фамилията които не са малко във фирмата. На останалите обувките им сочат винаги към вратата ако разбираш какво ти казвам. Ако отиваш за няколко месеца там всичко ще е ок. Проблемите започват след около 6 месеца стаж там. Приготви си пари за зареждане на служебния автомобил, за автомивка, за билети за градски транспорт, за плащане на пратки по куриери и подобни, които шефа не обича да плаща.
коментиран от анонимен
Убедена съм че не би могла да си представиш по-лошо отношение към служители. Има хората за роби, а наглостта му е безкрайна, а простотията неземна. Е може да опиташ ако не вярваш
отговорени от анонимен
много добри съвети са ти дали
отговорени от анонимен
По-прост и смахнат човек не бях срещал. Държи се със служителките си катос роби. Жалък и евтин човек е управителя. То това е май болестно състояние.. едно време се лекуваха в едни клиники...бих го посъветвал да си пие валерианчета за нервите и да си ходи у гората дето му е мястото.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...