Боровец откри сезона на планинското колоездене

Реклама:
попитан в Туризъм от ivan
От днес 1-ви май “Borovets Mountain Bike Park” е официално отворен. Въпреки капризите на времето голям брой нетърпеливи привърженици на екстремното колоездене се спуснаха по обновените трасета на парка. „Калното трасе направи спускането още по-забавно!” споделиха някои от тях.

Лифтовите съоръжения в Боровец „Ситняково Експрес” и Кабинкова въжена линия ще работят за колоездачи и туристи без почивен ден, в периода 1-ви - 6-ти май включително. До навлизане в активен летен сезон, лифт "Ситняково Експрес" ще работи за нуждите на байк парка в събота и неделя и през другите почивни дни. Това лято цената на целодневна лифт карта ще бъде 22 лв., а цената на двупосочния билет за туристи 12 лв. за възрастни и 6 лв. за деца.

От днес най-запалените колоездачи ще могат да се възползват и от лятна сезонна лифт карта, която се предлага на цена от 400 лв. и предоставя неограничено ползване на лифтовите съоръжения в Боровец за периода 1.05 – 14.09.2014г., съобразено с работното им време.По случай откриването всички колоездачи имаха възможността, абсолютно безплатно, да се включат в играта "Borovets Bonus Hunters". По отворените трасета в парка бяха скрити 10 уикенд лифт карти, осигурени от „Бороспорт” АД, power-up напитки и подаръци, осигурени от RAM Bikes.

За откриването бяха отворени обновените трасета: „Scary movie” и “Need for speed”. Усилената работа по байк парка продължава и предстои да бъдат отворени нови трасета и цялостно обновяване на тези от миналия сезон.

И този сезон паркът за планинско колоездене в Боровец ще бъде притегателен център на най-добрите байкъри в България и Европа, не само за забавление, а и за участие в оспорвани състезания.

Разнообразна лятна програма очаква всички гости на Боровец през предстоящия летен сезон. Спортен риболов сред природата, каяк, стрелба с лък, пейнтбол, конна езда - са само част от заниманията, от които могат да се възползват туристите избрали Боровец. Детски клуб "Бороленд" предлага целодневни или почасови забавления за най-малките и дава възможност на родители и баби и дядовци да се включат спокойно в активности за по-големи.

Освен с екстремни трасета, "Borovets Mountain Bike Park" разполага и с разнообразни леки трасета подходящи за начинаещи колоездачи и приятни семейни турове. Опитните инструктори на Бороспорт са на разположение за тези, които искат да напреднат бързо.

От "Adventure Center" Бороспорт може да наемете екипировка и велосипеди от нисък до най-висок клас. Там е и мястото, където ще получите подробна информация за всички летни приключения, предлагани в курорта.

1 отговор

отговорени от Ivo
Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...