Спортен фестивал и празници на красотата в комплекс “Гранд Хотел Варна”

Реклама:
попитан в Туризъм от admin
Единадесетото издание на Международния работнически спортен фестивал ще се проведе в периода 4-8 юни в комплекс „Гранд хотел Варна”, Св. Св. Константин и Елена. Спортният форум е най-мащабното събитие в календара на българската работническа федерация „Спорт и Здраве”. Участие ще вземат отбори от над 20 страни от Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Европа. Работниците-състезатели ще премерят сили в шестнадесет спортни дисциплини: мини футбол, баскетбол, волейбол, плажен волейбол, плуване, теглене на въже, плажна борба, вдигане на пудовка, бадминтон, боулинг, тенис, тенис на маса, петанк, дартс, шахмат и бридж.

Организатори на спортния фестивал са Българската работническа федерация „Спорт и здраве” и Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ), с подкрепата на Международната конфедерация за работнически и аматьорски спорт и Министерството на младежта и спорта.

През този летен сезон комплекс „Гранд хотел Варна” ще бъде домакин на още пет работнически спартакиади.

От комплекса уверяват, че организираните спортни събития, по никакъв начин няма да попречат на почивката на летуващите. Напротив, гостите ще се радват на още едно забавление в палитрата от активности, които предлага Гранд хотел Варна.

Освен спорт това лято в комплекса ще има и много красота – в периода 20-22 юни ще се проведе форум за българска мода, на който именити български марки ще представят най-новите си колекции. А на 23 август Гранд хотел

Варна ще бъде домакин на престижния конкурс „Мис Варна”. Най-красивата варненка ще бъде избрана на гала вечер с богата програма, включваща светлинно шоу и атрактивна водна сцена изградена в басейна на Гранд хотел Варна.

Вашият отговор или мнение по темата:

Your name to display (optional):
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...