Plus 500 (Плюс 500) Електронна търговия с Валута и Акции - Дискусия

Реклама:
попитан в Forex от kalin
редактеран от kalin
Здраввйте,

Тъй като през последните години форекс търговията, набра популярност и в България, особено след масираните ТВ реклами на някои брокери, реших да отворя дискусия за plus500, за които се записах, вчера.

Сайтът ми се стори надежден, имат собствена платформа за търговия, оперират във всички континенти и компанията присъства в списъка на Лондонската стокова борса.

Главната причина, за която се записах е, е че в момента имат промоция за всеки нов потребител, който потвърди телефонния си номер - 30 лв. wellcome бонус в реална сметка.

Или казано с други думи, повечето прокери предлагат демо сметка с 20 000 лева виртуални пари, а тук ми дават 30 лв. с които мога да играя и натрупаните печалби изтегля.


За сега съм направил 10 лв. - не са много, но за 3 часа игра е добре, при това с 30 лева в сметката. Надявам се така и да продължа.


Който иска да пробва може да се запише в сайта им:

www.plus500.bg


Ако решите да вкарате повече пари, не забравяйте, че ДЗР е продукт с левъридж и може да доведе до загуба на цялата депозирана сума. Или казано с други думи, никога не вкарвайте във форекс пари, които не може да си позволите да загубите!

Ако някой се запише, нека да сподели опита си.

2 отговори

отговорени от kolio
Аз мисля да ги пробвам....няма какво да изгубя ако се регистрирам.

Ако направя милионите ще пиша :)
отговорени от уауауа
уауауа кпкккпк кпкпкпкпкпкк

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...