Как да почистваме новата си дограма

Реклама:
попитан в Дом и семейство от admin
Ремонта на жилището ви е вече история и вие се радвате на нова ПВЦ дограма!? Поздравяваме ви за избора на качествена и енергийно ефективна дограма, на която разчитат по-голямата част от българските семейства. В тази разработка ще се постараем да ви дадем няколко съвета за това как за се грижите за новата си дограма, за да удължите живота й и да я поддържате винаги чиста и бляскава като нова.

Бъдете внимателни и се старайте да не попадат твърди частици в механизмите на вашата PVC дограма. Това може да възпрепятства нормалното им функциониране. В случай, че забележите частици пясък, вар или метални стружки, внимателно ги отстранете посредством четка с меки косми.

За да поддържате уплътнителните части на вашата дограма еластични и да ги предпазите от напукване и свиване, втривайте поне веднъж в годината специални препарати, които се продават по магазините. Те са изложени на атмосферните влияния и могат да се повредят от силната топлина или минусовите температури, затова е необходимо да се запасят гъвкави.

Прозорците на новата ви PVC дограма са изработени от специална пластмаса, която не се поврежда от температурните промени и е достатъчно само да ги почиствате по стандартния начин. Стъклата с препарат за стъкла и вода, а дограмата със специален препарат за PVC дограма.

Добре е да проветрявате помещенията поне 15 минути всяка сутрин, за да се получава вентилация, а и заради вашия комфорт у дома. Правете това, дори и навън да е студено.

Имайте предвид, че лепенките, предназначени да предпазят новата дограма при транспортирането й, които са от външната страна на прозорци и врати трябва да се премахнат до 30 дни от профилите.

Ако имате още неизяснени въпроси относно поддържане на дограмата, вие може да се обърнете за съвет към приятели, които също имат ПВЦ дограма вкъщи или да зададете въпросите си в някои от многото форуми за обзавеждане и поддръжка на дома.

Вашият отговор или мнение по темата:

Your name to display (optional):
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

0 отговора

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...