Реклама:
в Бизнес и Финанси от
Всеки от нас, който работи по осем и повече часа на ден чувства умора в края на деня, а понякога и по-рано през него. Затова е важно да се знаят някои техники за преодоляване на умората на работното място.Първото нещо, на което трябва да обърнем внимание е храната. Ако сме затрупани от работа не ни остава много време за хранене. Затова е добре да организирате добре работата си за да имате поне едно хранене по време на работния процес.
Но това не означава да прекалявате с яденето, защото това може да попречи на концентрацията и бързината на работата ви. Също така е важно и какво ядете. Приемайте само храни, които ви носят енергия за дълго време, а не краткотрайни енергийни изотчници. Такива са всички храни, които съдържат повече захар.
Препоръчва се да се приемат храни, които се усвояват по-дълго време от организма ни, защото така организмът ни ще има запаси на енергия за дълго. Другото нещо, на което трябва да обърнете внимание е приемането на енергийни напитки.
Кафето често се използва за ободряване, но е добре да знаете, че ако прекалите с него, може ефекта от него да е обратен, а още повече, че това вреди много на организмът ви. Ако кафето не ви понася добре, пробвайте да приемате друг тип енергийни напитки, защото тауринът в тях подпомага повишаването на енергията на тялото ви.
Но не прекалявайте и с тях.Както в много големи градове в България, където се практикува динамична работа Варна не прави изключение.
Хубаво е ако живеете в такъв град, където има повече места за почивка, да използвате това. Отидете на кратка разходка до морето, ако е възможно разбира се.
Винаги намирайте време за отдих по време на работа, защото така давате време на мозъкът ви да почине от натоварването. След това отново вие ще сте в състояние да работите с пълна сила.

Вашият отговор или мнение по темата:

Your name to display (optional):
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Избрани Статии:
45 Любопитни Факта за Човешкото Тяло
Ръководство: Как се Прави Сайт
Форекс - Въведение и Успешна Търговия на Финансовите Пазари
Картички за Рожден Ден

Снимка на Деня:

Снимка на Деня


...