Създаване На Уебсайт в 3 Лесни Стъпки:

Добавяне на Контакт Форма във WordPress

Home  >>  Wordpress Уроци  >>  Добавяне на Контакт Форма във WordPress

Добавяне на Контакт Форма във WordPress

On март 11, 2016, Posted by , In Wordpress Уроци, With No Comments

Независимо от типа на сайт, който имате е необходимо вашите читатели или клиенти да могат да се свързват с вас. В този урок ще ви покажа как да добавите контактна форма към вашия WordPress сайт.

  • От администраторския панел отидете на Разширения -> Добавяне на още 
  • В полето за търсене на разширения напишете „Contact Form by BestWebSoft“ и натиснете бутона за Инсталиране и активирайте добавката:

contact-form

  • След като сте активирали добавката натиснете Setteings, също така в менюто ви отляво ще се появи нов бутон „BWS Plugins“, ако го натиснете отново ще отидете в настройките на контактната форма.
  • Натиснете бутона Additional Settings и скролнете докато не видите Change the names of the contact form fields and error messages – натиснете отметката и натиснете на „click to expand/hide the list“ – Първата жълта лента на картинката, по-долу и променете следните 5 полета:

wryzka-s-nas

Натиснете Save за да запазите настройките (вече вашата форма ще се показва на български език)

  • Сега отидете на Страници и добавете нова страница, в заглавието напишете „Връзка с Нас“ , в менюто за въвеждане на текст вече има този нов бутон: bws-plugin
  • Натиснете го, изберете формата и език Bulgarian и натиснете бутона „Вмъкване“ следният Shortcode ще се покаже: (bestwebsoft_contact_form) – но вместо ( ) добавете прави скоби [ ]
  • Това всъщност извиква контактната форма, след като публикувате страницата тя ще се появява.

Вече вашият сайт има и контактна форма.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *