0 гласа
в Дом и семейство от
От скоро обзавеждам новият ни дом и се чудех коя марка матраци да избера. Някакви впечатление и отзиви?
 

Предпочитам да е по-твърд, както и да не се налага да купувам нов близко бъдеще.

1 отговор

0 гласа
от
 
Най-добър отговор

Здравей,

Всяка марка матраци има твърди и по-меки модели. Въпроса е само да определиш дали искаш ортопедичен матрак, които са малко по-скъпи или обикновен.

Относно твърдостта, вчера гледах рекламата на Dormeo, и те са пуснали някакъв нов матрак, който от едната страна е по-твърд, а от другата по-мек. Тъй като е двоен и се състои от 2 отделни половинки, има възможност, да се обърне само едната половина (отваря се с цип), като едната половина на матрака става твърда а другата по-мека.

Преди няма и месец, на българския пазар стъпи най-големия производител на матраци в света: Sealy, фирмата е американска и това са най-продаваните матраци в САЩ, слагат ги дори в хотелите на Шератон. Също така това е и фирмата, която инвестира най-много в научни разработки за подобряване на продуктите си. Имат 4тири продуктови линии (не им помня имената) но ми направи впечатление, като разглеждах официалната им страница в САЩ, че най-скъпата линия предлага матраци за по над 1000 долара, нормалните мисля че бяха между 300-400 долара, но това са цените в САЩ, за България все още не съм се поинтересувал за цените.

Аз в момента спя на Magniflex и съм доволен, мисля че матрака е на 6 години вече и няма грешка.

Ами това е, мисля че бях достатъчно изчерпателен, ако има нещо питай.
 

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

0 гласа
0 отговора 1 преглед
0 гласа
0 отговора 1 преглед
0 гласа
0 отговора 2 прегледа
0 гласа
0 отговора 0 прегледа
0 гласа
0 отговора 2 прегледа
0 гласа
0 отговора 3 прегледа
0 гласа
0 отговора 3 прегледа

Харесайте ни


Филми онлайн
...