в Хотели от


Уеб Сайт: http://www.thehouse.jeravna.com
Тел за резервации: (+359 887) 719 964


Адрес: Жеравна

Още Снимки от Къща за гости Къщата с лозницата

Къща за гости Къщата с лозницата - Допълнителна Инфрормация:

Сезонност: целогодишно
Екстри: Гостоприемните домакини ще Ви предложат четири чисти и уютни стаи, обзаведени със старинни мебели, съвременни санитарни възли и телевизори. Къщата разполага със собствена хидрофорна инсталация, която гарантира непрекъснато подаване на питейна вода.
Подходящ за: Една от най-старите къщи в Жеравна, реставрирана с любов и майсторство дава възможност да се насладите на уюта и спокойствието на патриархалния бит, ползвайки всички удобства на забързаното ни съвремие. Къщата е много стара, предвъзрожденска, едноетажна. При преустройството в къща за гости, са запазени максимално всички дървени, ръчно изработени елементи - врати, долапи, тавани, дюшемета и камини. Съхранен е и автентичният иконостас.
Цена нощувка: 25 лв. (легло)

Ресторант традиционни жеравненски специалитети

Използвайте полето за отговор, за да изкажете вашето мнение или впечатления от Къща за гости Къщата с лозницата

1 отговор

от
Здравейте!Имахме  чудесната възможност със съпруга ми да отседнем  за седмица в „Къщата с лозницата“.Любезните домакини Цветан и Стефка ни настаниха в уютна и чиста стаичка с камина и икона,точно както е на снимката по горе.Тишина,спокойствие,гостоприемство и невероятно вкусни жеравненски специалитети,приготвени от Стефка ,това е достатъчно за да се върнем отново в Жеравна.Благодарим Ви, мили домакини!

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


...