в Хотели от


Уеб Сайт: http://www.parkhotelmoskva.net
Тел за резервации: (003592) 9711024
Факс: (003592) 9632041
Електронна Поща: marketing@parkhotelmoskva.net
Адрес: София , София 1113, ул. Незабравка 25

Още Снимки от Парк-хотел Москва

















Парк-хотел Москва - Допълнителна Инфрормация:

Сезонност: целогодишен
Екстри: мини бар, сателитна телевизия, сейфове, директна телефонна линия, възможност за ползване на интернет от стаята, централна климатизация, рум сервиз, пране, гладене, трансфери от и за аерогара, пране, гладене, химическо чистене,обмяна на валута, рент-а-кар, принтер, фотокопиране, интернет, 9 конференти зали с капацитет от 20 - 500 места, фитнес, соларум, сауна, масажи и др.
Подходящ за: бизнес, конферентен туризъм, както и индивидуален туризъм и почивка
Цена нощувка: 47 - 84 EUR
Паркинг: Да
Ресторант 3 ресторанта: Москва, Зимна градина, Панорама, лоби бар, бар Мецанин, Виенска сладкарница, кухня: българска/интернационална

Използвайте полето за отговор, за да изкажете вашето мнение или впечатления от Парк-хотел Москва

1 отговор

от
За хотел Москва...
В продължение на 10 месеца съм гост на хотела от името но КИИП. Обслужването е прекрасно, но в баните на стаите не е така. Омръзна ми да има п проблеми с капачки на ваните, сифони и прочие неща в баните. До сега 3 пъти вечер са ме премествали.На 30 пак бях гост на хотела. Нямаше капачка на ваната и вечерта бе изненадата7 от крана за топла вода потече мазна тъмнокафява вода... не стига това , но и капачката дадена от пиколото не можеше да се махне....ОООО стига поправете си баните ,сифоните, подвижните душове и прочие. Аз като член на УС на КИИП ще направя всичко възможно договора да се преразгледа. Как аз няма да се изкъпя...с тая ръждива вода???

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


...