0 гласа
в Бизнес и Финанси от
Кандидатствах за работа в БИСОФТ ООД. Ще се радвам да споделите информация за работната среда. Коректни ли са? Има ли перспектива за развитие?
от
Чета обявата на фирмата за работа и попадама на следното изреченние:
„БИСОФТ” EООД разширява своята дейност и търси талантливи и амбициозни ПРОГРАМИСТИ, които да се присъединят към екипа.
Това е абсолютна лъжа, фирмата търси нови програмисти не защото се разширява, а защото просто няма постоянни такива. Всеки новопостъпил се задържа максимум 3 месеца на работа заради лошото отношение на управителя на фирмата, лошите условия на труд и смешното заплащане.

4 отговори

0 гласа
от
Това е фирма от която трябва да стоиш възможно най-далеч. Заплатите са малки и не се вдигат. Изисква се да работиш извънредно много без да се заплаща. Шефът на фирмата е пълен психар с мания за величие и изблици на истерия. Ако направиш грешката да постъпиш и решиш да напуснеш управителя на фирмата ще направи всички възможни гадости за да ти е гадно, че напускаш и не защото има причина, а просто от злоба. Толкова злобен и гаден човек не бях виждал никъде. IT фирми които търсят хора има много, не си губи времето тука.
0 гласа
от
Дори да е единственат фирма която предлага работа, бягай на далече. Условията на труд са ужасни, управителя на фирмата е с психични отклонения, заплащането е малко. Служиелите на фирмата не се задържат повече от 1 2 месеца.
0 гласа
от
Като чуеш Бисофт се обърни и бяга възможно най-далече, не ти трябва да се вкарваш в този кошмар!
0 гласа
от
Всичко което е написано до тук е напълно вярно. Просто нямам какво да добавя. Всичко е истина.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Филми онлайн
...