0 гласа
в Бизнес и Финанси от
Получих покана за интервю от фирмата РейСат България ЕООД / RaySat Bulgaria Ltd., интересува ме нивото на заплащане, фирмена сигурност, колегите как са, има ли интриги, остава ли се след работа.
Предварително благодаря!

3 отговори

0 гласа
от
Има има.Много са зле относно организацията на работа.
от
Колегата явно е поработил във фирмата и е понаучил това-онова. има и по-странни неща. В уж високо технологична инженерна фирма No 1 в света на своята сфера ръководството избира за най-плезни хора във фирмата секретарка и една "критична" лелка от техническия архив, вероятно са на някого протежета.  Ако чуя още нещо - ще споделя
0 гласа
от
Фирма определяща се като No1. Нивото на заплащане е различно за различните отдели: в антенния, RF отдели и цифровата група под 3К е несериозно. Механичните са най-натоварени и носят всички отдели, заради всезнайкото началник, но заплащането им не е кой знае какво 1,5К (отношение полезност \ натовареност). Явно няма кой да оцени. Фирмата няма хора и взимат всички мераклии ако са съгласни да работят за малко пари. Шефовете са много амбицирани (издигнати от детско-юношеската школа на фирмата), но когато не знаеш какво става в отделите и оставяш хората сами да се организират, 1/3 опъват каиша останалите пушат, пият кафе и се занимават по интереси. Колективът е сбор от индивидуалисти и се говори един за друг по ъглите. Които имаха кураж да приемат ново предизвикателство напуснаха фирмата и отидоха в конкурентната основана от предишните шефове. Едната причина е заплащането, а другата е отношението към колегите и недооценяване на усилията и приноса им в общата работа (според мен ще има и още напуснали). Фирмата е подходяща за хора с мерак за развитие в съответната област. Да понатрупат малко опит и след това да си търсят късмета във фирма с нормален процес ( проектиране, прототипиране и производство) отвъд Терминал 2.
0 гласа
от
................

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Филми онлайн
...