0 гласа
в Работодатели от
Получих предложение за работа от фирмата Рожен Пласт ЕООД. Като цяло ме удовлетворява но ме интересува има ли перспектива за развитие в тази фирма, както и отношението на шефовете.

3 отговори

0 гласа
от
Развитие ако сам си го постигнеш, но от мен съвет - цели се в партньорите на фирмата там биха те оценили ако си заслужаваш. Тук се признава труда само на съпругата на шефа както и на останалата част от фамилията които не са малко във фирмата. На останалите обувките им сочат винаги към вратата ако разбираш какво ти казвам. Ако отиваш за няколко месеца там всичко ще е ок. Проблемите започват след около 6 месеца стаж там. Приготви си пари за зареждане на служебния автомобил, за автомивка, за билети за градски транспорт, за плащане на пратки по куриери и подобни, които шефа не обича да плаща.
от
Убедена съм че не би могла да си представиш по-лошо отношение към служители. Има хората за роби, а наглостта му е безкрайна, а простотията неземна. Е може да опиташ ако не вярваш
0 гласа
от
много добри съвети са ти дали
0 гласа
от
По-прост и смахнат човек не бях срещал. Държи се със служителките си катос роби. Жалък и евтин човек е управителя. То това е май болестно състояние.. едно време се лекуваха в едни клиники...бих го посъветвал да си пие валерианчета за нервите и да си ходи у гората дето му е мястото.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Филми онлайн
...