0 гласа
в Работодатели от
Бях поканен за интервю от фирмата Мебели Тедива-Мебел стил, интересува ме работната среда, нивото на заплащане, колегите как са, фирмена сигурност , налага ли се да се остава след работа.

1 отговор

0 гласа
от
Хора моля Ви не се лъжете да си купувате, поръчвате, дори да стъпвате в мебелните салони на фирма "Тедива" ООД - гр. Добрич.
Никога не бях срещал такова арогантно, некоректно и незаинтересовано отношение от страна на фирмата към клиентите си.
Съжалявам толкова много, че се обърнах към тях и си изгубих време, че не мога да събера правилните думи за изразяване.
Сега ще Ви опиша случката.
На 26.06.2015г. след вземане на размери от фирмата за кухня им дадох капаро в размер 50% от общата сума на кухнята - 4300лв., като поръчах и мивка с мелачка, която струваше 700лв., общата стойност е около 10 000лв. с отстъпката, която правят на всеки клиент, който пита за отстъпка, защото така или иначе ще го измамят. За тези пари получих договор за производство, като крайният срок беше 27.07.2015г. за монтиране на кухнята + 15 дни гратисен период да кажем до 11.08.2015г. Както се досещате не получих касов бон за плащането или фактура. Мина периода за кухнята, а ние си продадохме апартамента и сме с 2 малки деца на 1г. и 3г. и трябва да се нанасяме в новото жилище, като естествено доста неща не могат да бъдат направени по ремонта докато не е сложена кухнята и това страшно ни забавяше. На 14.08.2015г. след като бяха минали близо 20 дни от крайния срок ми се обаждат и ми заявяват, че мивката която съм поръчал я няма и мога да получа същата, но с 85лв. по-скъпа и трябва да доплатя, което ужасно ме обиди и отидох в офиса, започнах да звъня постоянно да питам кога ще е готова кухнята, като получавах само нелюбезно отношение и никакви отговори, казваха, че ще се обадят до края на деня и не звъняха, казваха, че се прави и т.н. Никакъв конкретен отговор и ги предупредих, че ще пусна сигнал до Комисията за защита на потребителите, което и направих. След сигнала явно им извършиха проверка и ми се обади юристката (невероятно нито управител се опита да се свърже с мен никой преди това) и ме повика на среща в офиса, който се намира в седалището на фирмата на ул. Калиакра 68 в гр. Добрич. Отидох аз да се срещнем и след всякакви глупави оправдания и прехвърляне на вината на другите от фирмата смята на калкулатора над 5мин. (което явно не и се отдаваше), гледа календара и ми предложи да платя първоначалната сума договорена за мивката и 100лв. отстъпка, което лично за мен на артикул за 10 000лв. и такова отношение е пълна подигравка. Почувствах се просто, че ще гръмна по-добре да не бяха ми предложили нищо само да бяха се извинили. Заявих им, че си искам парите, пуснах сигнал до НАП затова, че нямам издаден касов бон и отново сигнализирах КЗП за подигравката. Ще търся правата си до край заради чисто морална гледна точка и ще подам иск, ако не ми се компенсират и не ми върнат парите в съда. Съветвам всички измамени да правят така и да не оставят нещата на произвола! Ние плащаме и имаме права, които като не се спазват трябва да се носят последствията!

ХОРА НЕ ХОДЕТЕ В ТЕДИВА!!!!

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Филми онлайн
...