0 гласа
в Работодатели от
Харесах си една позиция във фирмата Джорданс ООД, за която кандидатствах. Какво е мнението ви за тази фирма, и най-вече за отношението работник - шеф, тъй като това е причината да си търся нова работа в момента.

1 отговор

0 гласа
от
Не си губи времето. Пълна манипулация.Аз съм бивш служител и останах много разочарована.Отношението е ужасно, в магазина е пълно с интриги,постоянно звънят от офиса понеже магазина е пълен с камери и забележките са смешни: -Не си пипай косата, лявата ти ръка на е на нивото на другата, (каквото и да значи това). Управителката в магазина в Парадайс е пълна нула.Нито обща култура нито възпитание, сама псува момичетата уж на шега, но човек с принципи не би го направил,пълна селяндурка е дошла от другия край на България да търси спасение в столицата. Всяка селяндурка мечтае за големия град. Говори на диалект и не ми е ясно как може това да е човек,който представява магазина и управлението му. Жалко за шефовете найстина.

Относно заплашането е горе-долу добре, като се има на предвид че по карта ти превеждат 300 лв, което е и основната заплата, до края на месеца получаваш и допълнително на ръка но пак е малко, защото по 11 часа си на крак,почиваш 30 мин. и то докато отидеш да си вземеш обяд и ти остават 10 мин. да се нахраниш и те вземат че те викнат да излизаш по-рано. Пълен минус. Когато пък има стока трябва да ходиш в мола сутрин в 6 часа, а понякога и в 5 за да си подредиш стоката, като преди това я качваш е дна метална много тежка количка от -2 ниво на мола. и ти се падат по 16-17 часа да седиш в магазина.

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Филми онлайн
...