от
Здравейте,

Трябва ми услуга за разпращане на e-mail-и.

Доста изчетох по темата и тъй като читателите ни разчитат на нас, за нашата организация е важно доставяемостта да бъде над 95%, моля за предложения които сте тествали.

P.S Таргетираме Български пазар.

Благодаря предварително!

3 отговори

от
редактеран от
Във фирмата минахме през много услуги, както български така и чуждестранни, но от две години сме се спряли на getresponse.com

Това е едина от най-старите фирми предлагащи разпращане на мейли, съответно и една от най-надеждните, не посволяват да вкараш спам emails - имат алгоритми за преглеждане на сpисъците и ако има "spam traps", не добавя списъка - и учтиво молят да добавите абонати (e-mail-и) които са сългасни да получават мейли от Вас. Предпазливи са но от както ги ползваме отваряемостта на мейлите, които изпращаме се вдигна няколко пъти.

Фирмата е американска, но няма проблем да изпращате мейли и на кирилица - дори имат задължителният unsubscribe link, преведен на Български.

Поздрави!
от
Напълно подкрепям. От 3 месеца разпращам Newsletter-a с Getresponse.com и нямам никакви оплаквания, също така темплейтите са им много удобни за работа.

Може да пробвате и Mail Chimp, също стават.
от

Може да разгледаш и Aweber, Campaigner преди да вземеш окончателно решение.

Тук нещата са описани доста добре: http://infoaboard.com/business/online-business/best-aweber-alternative-email-marketing/

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

Харесайте ни


Филми онлайн
...