0 гласа
в Forex от
редактеран от
Здраввйте,

Тъй като през последните години форекс търговията, набра популярност и в България, особено след масираните ТВ реклами на някои брокери, реших да отворя дискусия за plus500, за които се записах, вчера.

Сайтът ми се стори надежден, имат собствена платформа за търговия, оперират във всички континенти и компанията присъства в списъка на Лондонската стокова борса.

Главната причина, за която се записах е, е че в момента имат промоция за всеки нов потребител, който потвърди телефонния си номер - 30 лв. wellcome бонус в реална сметка.

Или казано с други думи, повечето прокери предлагат демо сметка с 20 000 лева виртуални пари, а тук ми дават 30 лв. с които мога да играя и натрупаните печалби изтегля.


За сега съм направил 10 лв. - не са много, но за 3 часа игра е добре, при това с 30 лева в сметката. Надявам се така и да продължа.


Който иска да пробва може да се запише в сайта им:

www.plus500.bg


Ако решите да вкарате повече пари, не забравяйте, че ДЗР е продукт с левъридж и може да доведе до загуба на цялата депозирана сума. Или казано с други думи, никога не вкарвайте във форекс пари, които не може да си позволите да загубите!

Ако някой се запише, нека да сподели опита си.

2 отговори

0 гласа
от
Аз мисля да ги пробвам....няма какво да изгубя ако се регистрирам.

Ако направя милионите ще пиша :)
0 гласа
от
уауауа кпкккпк кпкпкпкпкпкк

Избрано от нашия блог:

Подобни въпроси

0 гласа
6 отговора 5 прегледа
0 гласа
0 отговора 0 прегледа

Харесайте ни


Филми онлайн
...