История за Невероятното Преобразяване на Един Бездомник

Във всеки човешки живот има възходи и падения, за съжаление съдбата на някои от нас не е е никак лесна и по някога продължителни падения могат да превърнат човек с нормален живот в просяк – а възможно ли е обратното?

Днес ще ви разкажем историята на един бездомник от Испания, чийто живот се променя изцяло след един „малък“ жест на местният фризьорски салон. С помощта на малко боя, ножици и нови дрехи Жозе Антонио се превръща от невзрачен просяк до наистина привлекателен мъж на средна възраст, който дори може да стъпи на модния подюм.

Жозе прекарва 25 години по улиците на родния си град Палма, докато Салва Грация – собственичката на местното студио за красота „La Salvajeria“ поканила Жозе за да го подстриже. А когато разкриват огледалото след преобразяването му, Жозе не може да познае себе си, а реакцията му е повече от красноречива:

 

Жителите на града, които са свикнали с предишната му визия не спират да го обсипват с комплименти. Към момента Жозе получава винансова помощ от анонимна компания и вече не живее на улицата.

Ето и видеото описващо историята, и въпреки, че е на Испански – не е нужно да знаете езика, за да усетите силната емоция:

ЗА ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ - Харесай нашата страница във Facebook: